Gemiddelde waardering van 10 (4 beoordelingen) op   KiyOh
  • Kwalitatieve bloemen rechtstreeks van de veiling
  • Combineer met leuke cadeaus
  • Voor 13 uur besteld, vandaag nog bezorgd

Veuve Clicquot Ponsardin Salmanazar 9 Liter fles

Veuve Clicquot Ponsardin Salmanazar 9 Liter fles Champagne
€ 1.149,50
Karakters over: 250
+€ 1,25

Toegestane bestandstypes: .doc,.docx,.pdf

€ 1.149,50

iDEALPayPalVISAMasterCardAmerican Express

Beschrijving

Deze stijlvolle Veuve Clicquot Ponsardin Salmanazar 9 Liter fles Champagne is absoluut een indrukwekkende en welkome verschijning op elk feestje! Een zeer exclusieve fles die de aandacht trekt en elke feestelijke gelegenheid pas écht speciaal maakt! Laat deze Champagne bezorgen voor een feest om nooit te vergeten.

Stijlvolle champagne met het Veuve Clicquot Yellow Label. De Veuve Clicquot Ponsardin heeft een volle, stevige structuur en bijzondere rijke. Deze champagne is een lust voor elke fijnproever. Kenmerkend voor deze Veuve Clicquot Ponsardin Brut en tegelijkertijd ook het meest kenmerkende van de huisstijl van Veuve Clicquot, is de verfijnde kwaliteit en het krachtige, volle en rijke karakter. De Veuve Clicquot Ponsardin is perfect als aperitief maar ook een goede champagne voor bij het diner.

Het beroemde Veuve Clicquot champagnehuis is een wereldwijd gevierd merk. Veuve Clicquot is na Na Moet & Chandon het grootste en bekendste champagnehuis ter wereld. Veuve Clicquot werd in 1772 opgericht door Philippe Clicquot, maar draagt de naam Veuve Clicquot pas sinds de 19e eeuw. De weduwe van Philippe Clicquot, Nicole-Barbe Clicquot-Ponsardin, maakte het champagnemerk groot. In Reims en omstreken was zij bekend onder de respectvolle bijnaam 'La Grande Dame de la Champagne.'

Naast de Salmanazar zijn ook de Nebuchadnezzar van 15 Liter, en de andere grote formaten zoals de de Balthazar van 12 liter online te bestellen in onze webshop! De levertijd van deze grote flessen is 3 werkdagen.

Specificaties
Leverancier: Champagnehuis Veuve Clicquot, 1 place des Droits de l’Homme 51100, Reims, Frankrijk
Champagne soort: Brut
Flesformaat: Standaard 75 cl
Druivensoort: Chardonnay, Pinot Noir, Pinot Meunier