Wij bezorgen bloemen en cadeaus veilig en contactloos aan huis en volgen daarbij de richtlijnen van het RIVM.

  • Snelle bezorging
  • Dagelijks verse bloemen van de veiling
  • Eigen bloembinderij
  • Bloemen & cadeaus

Veuve Clicquot Salmanazar 900CL fles

Veuve Clicquot Salmanazar 9 Liter fles Champagne
€ 1.149,50
Karakters over: 250
+€ 1,25

Toegestane bestandstypes: .doc,.docx,.pdf

€ 1.149,50
Beschrijving

Deze stijlvolle Veuve Clicquot Salmanazar 9 Liter fles Champagne is absoluut een indrukwekkende en welkome verschijning op elk feestje! Een zeer exclusieve fles die de aandacht trekt en elke feestelijke gelegenheid pas écht speciaal maakt! Laat deze Champagne bezorgen voor een feest om nooit te vergeten.

Stijlvolle champagne met het Veuve Clicquot Yellow Label. De Veuve Clicquot Ponsardin heeft een volle, stevige structuur en bijzondere rijke. Deze champagne is een lust voor elke fijnproever. Kenmerkend voor deze Veuve Clicquot Ponsardin Brut en tegelijkertijd ook het meest kenmerkende van de huisstijl van Veuve Clicquot, is de verfijnde kwaliteit en het krachtige, volle en rijke karakter. De Veuve Clicquot Ponsardin is perfect als aperitief maar ook een goede champagne voor bij het diner.

Het beroemde Veuve Clicquot champagnehuis is een wereldwijd gevierd merk. Veuve Clicquot is na Na Moet & Chandon het grootste en bekendste champagnehuis ter wereld. Veuve Clicquot werd in 1772 opgericht door Philippe Clicquot, maar draagt de naam Veuve Clicquot pas sinds de 19e eeuw. De weduwe van Philippe Clicquot, Nicole-Barbe Clicquot-Ponsardin, maakte het champagnemerk groot. In Reims en omstreken was zij bekend onder de respectvolle bijnaam 'La Grande Dame de la Champagne.'

Naast de Salmanazar zijn ook de Nebuchadnezzar van 15 Liter, en de andere grote formaten zoals de de Balthazar van 12 liter online te bestellen in onze webshop! De levertijd van deze grote flessen is 3 werkdagen.

Specificaties
Leverancier: Champagnehuis Veuve Clicquot, 1 place des Droits de l’Homme 51100, Reims, Frankrijk
Alcohol percentage: 12%
Champagne soort: Brut
Flesformaat: Salmanazar 9 liter
Druivensoort: Chardonnay, Pinot Noir, Pinot Meunier
Wijnstreek: Champagne
Land van herkomst: Frankrijk
Smaak: Droog
Ideale serveer temperatuur: 6 - 8 graden
Bewaaradvies: Koel en droog
Houdbaarheid na aankoop: tot 2 jaar
Allergie informatie: Bevat Sulfiet
EAN nummer: 3049610004302
Fleurop bloemist Webshop Keurmerk Nix 18 iDEAL PayPal VISA Master Card American Express