Prachtig boeket met Veuve Clicquot!

Dit jaar hebben we met Moederdag een exclusieve aanbieding; een superleuke combinatie om te laten bezorgen bij jouw moeder! *** Een prachtig boeket met voorjaarsbloemen, samen met een "Demi-bouteille" (37,5 ml) Veuve Clicquot! ***

Een heerlijke luxe verrassing voor Moederdag!

Voor deze aanbieding geldt een andere leverdatum (buiten Amsterdam):
Binnen de regio Amsterdam kan deze aanbieding zowel op moederdag zelf (zondag 12 mei) als op een andere datum worden bezorgd. 
Buiten de regio Amsterdam wordt deze aanbieding op zaterdag 11 mei bezorgd, indien de bestelling uiterlijk zaterdag 11 mei voor 12 uur is besteld. Bestellingen van deze aanbieding voor buiten Amsterdam die we later ontvangen, kunnen pas maandag 13 mei worden bezorgd!

€ 49,95

Prijzen zijn incl. BTW

Opties
Gratis kaartje toevoegen
Formaat kiezen
Vaas toevoegen
brief toevoegen
+€ 1,25
Sleep hier je bestanden naartoe (Max. 1 file(s), max. 10 MB per bestand)
Deel je configuratie

Beschrijving


Prachtig boeket met Veuve Clicquot!

Dit jaar hebben we met Moederdag een exclusieve aanbieding, een superleuke combinatie om te laten bezorgen bij jouw moeder!
*** Een prachtig plukboeket met een "Demi-bouteille" (37,5 ml) Veuve Clicquot! ***

Wat een heerlijke luxe verrassing voor Moederdag!  

Met deze Moederdag-aanbieding bestel je  bestel je een boeket dat wij voor je samenstellen in de stijl van de getoonde boeketten op de afbeelding. Daarnaast ontvangt je moeder de heerlijke 'halve fles' Veuve Cliquot, waar ze ongeveer 3 flutes uit kan schenken. Een supermooie aanbieding voor iedere lieve moeder!

Bij je moeder of bij jezelf laten bezorgen?

Waar wil je dit boeket laten bezorgen? We kunnen het op moederdag (zondag) in Amsterdam laten bezorgen. Wil je de bloemen liever zelf meenemen tijdens een bezoekje aan je moeder? Laat ons het boeket dan bij je thuis afleveren, we raden je in dit geval aan de bloemen op zaterdag vast bij je thuis te laten bezorgen.

Let op, bezorging van deze aanbieding buiten Amsterdam is niet mogelijk op moederdag zelf! Buiten Amsterdam zullen we het boeket en de champagne op zaterdag 11 mei bezorgen (als de bestelling zaterdag voor 12 uur binnen is) en anders pas op maandag 13 mei!

  • Prachtig moederdagboeket met verse seizoensbloemen en fles Veuve Clicquot (37,5 ml)
  • Snelle levering bij je thuis of op elk ander adres in Nederland
  • Wil je persoonlijk advies? Bel gerust de klantenservice
  • Bekijk ook onze andere boeketten!

Specificaties