Waarom geven we bloemen bij een begrafenis?

De Roos bloemen

Rouwbloemen om te troosten en te herdenken

Veel mensen vinden troost in een mooi afscheid bij een uitvaart. Bloemen helpen om op een mooie manier afscheid te nemen van de overledene. Bij een begrafenis worden bloemen gegeven als laatste eer aan de overledene, om de liefde voor de overledene te tonen, en ook als troost en blijk van medeleven aan de familie en naasten van de overledene.

Door te kiezen voor een bepaalde kleur bloemen, of voor een soort bloemen die bij de overledene past, maar ook door het laten maken van een bloemstuk in een bepaalde vorm zoals een hart, een kruis of een vlinder, kunt u op een persoonlijke manier een laatste eer bewijzen aan de overledene. In onze collectie rouwbloemen vind u rouwstukken en rouwkransen in vele verschillende kleuren en vormen. Heeft u speciale wensen voor rouwwerk? Neem contact op, er is veel meer mogelijk dan wij op de website kunnen tonen.

Bekijk onze rouwstukken

Heeft u vragen over onze rouwstukken en de bezorging van rouwbloemen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden ? Neem dan contact op, onze medewerkers helpen u graag verder.

Informatie aanvragen

Fleurop bloemist Webshop Keurmerk Nix 18 iDEAL PayPal VISA Master Card American Express